امروز: شنبه 15 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

گزارش کاراموزی شركت ریخته گری آلومینیوم واحد آرشیو مراحل اجرای ساختمان

گزارش کاراموزی شركت ریخته گری آلومینیوم واحد آرشیو مراحل اجرای ساختماندسته: فنی و مهندسی
بازدید: 82 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 9639 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 60

گزارش کاراموزی شركت ریخته گری آلومینیوم واحد آرشیو مراحل اجرای ساختمان در 60 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

گزارش کاراموزی شركت ریخته گری آلومینیوم واحد آرشیو مراحل اجرای ساختمان در 60 صفحه ورد قابل ویرایش


عنوان                                    صفحه

بتونیر                                   1

تلمبه هدایت بتن (پمپ بتن )

مدت عمل آوردن بتن

شرایط محیطی

انبار کردن سیمان

آشنایی  با روش های قالب بندی

دلایل روغن کاری کردن جدار داخلی قالب

فشار های وارد برقالب ها

شمع (پایه)

پایه های اطمینان

جلوگیری از خم شدن قالب

مصالح قالب

قالبهای آجری

قالبهای پلاستیکی

قالب برداری

زمان قالب برداری

آرماتور بندی

پوشش بتنی روی میلگرد ها

وصالی در میلگردها

کارگزاری میلگردهای پی منفرد  ( آماتوربندیفوند اسیون)

آرماتور بندی ستونهای بتن آرمه

آرماتور بندی تیرهای بتن آرمه  

خر پاها

انواع خرپاها





عنوان                                    صفحه







جوشکاری

حداقل بعد جوش گوشه

انواع ملات ها

آجرها

طبقه بندی آجراز لحاظ رنگ

طبقه بندی آجرازلحاظ ابعاد

مرغوبیت آجر

آجرهای سفالی یا توخالی

اجرای پله                                                                        

تیرچه



بتونیر:

دستگاهی است که شن وماسه وسیمان وآب را به نسبتهای مورد نظر مخلوط کرده وبتن تولید می کند . دراستفاده از بتونیر حدوداً نصف آب مورد نیاز بتن رادرداخل دیگ بتونیز می ریزیم وبعد شن وماسه را به نسبتهای مورد نظر درون دیگ بتونیز ریخته وسیمان لازم رانیزمی ریزیم ودیگ بتونیز حرکت دورانی خودرا شروع کرده وبعد از مخلوط شدن آنها نصف دیگر آب بتن را ریخته و1تا 5/1 دقیقه بتونیز دوران حرکت دورانی می کند وبتن خلوط می شود.

بتونیز درظرفیتهای کم (125 لیتری ) برای ساختن ملات وبا ظرفیتهای 250 -500-750 لیتری جهت بتون ریزی مورد استفاده قرار می گیرد .

1- بتون ساز ثابت ( دستگاه مرکزی بتن ) این دستگاه جهت مصارف بسیار زیاد مورد استفاده ساختمانهای بزرگ بتنی زیر جاده ها ، باندهای فرودگاه ، سد سازی مورد استفاده قرار  می گیرد.

کارخانه های مرکزی بتن در فرمهای مختلف وبا ظرفیتهای متغییرکه انواع مدرن آن با ظرفیتهای 36 تا46 مترمکعب درساعت ودربعضی موارد تا 120 متر مکعب درساعت قدرت بتن سازی دارند.














2- ماشین بتون کش گردان (تراک میکسر) ماشین های بتون کش گردان تا ظرفیت 2/10 متر مکعب درفرمهای مختلف جهت سریع کردن حمل بتون از کارخانه ها ی بتن سازی به محلولهای بتن ریزی مورد استفاده قرار می گیرد. تراک میکسر از یک مخزن گردنده که بر روی کامیون نصب شده است تشکیل شده است . تراک میکسر ها دارای مخزن آبی هستند که در حالت حمل مواد از مرکز تهیه ثبت خشک می توانند درمحل ریختن بتن توسط مخزن مزبور آب لازم به مواد اصلی بتن اضافه کرده ومخلوط رابا گردش درآب خود آماده نمایند.

2- تلمبه هدایت بتن (پمپ بتن ) :

بتن را می توان با استفاده از پمپ بتن به فاصله وارتفاع منحد یلی پمپاژ کرد واز پمپ بتن جهت انتقال بتن به محل مصرف ،درساختمانهای بزرگ بتنی استفاده می شود.

پمپ بتن قادر است بتن را350 متر بطور افقی و30 متر بطور قائم هدایت کند. به استفاده از پمپ بتن از مواد روان کننده بتن استفاده می شود.

- دامپرور وسیله حمل ونقل مصالح در کارگاه های ساختمانی می باشد و کاربرد آن را می توان بمنزله کامیون اما درمقیاس کوچک دانست .

3- ویبراتورها : ویبراتور دستگاهی است که جهت یکنواخت کردن ومتراکم کردن بتن استفاده می شود. این عمل بوسیله نوسانات شدید میله یا صفحه ویبراتورکه به بتن منتقل می شود صورت می گیرد.

2- ویبره دستی : بوسیله میلگرد یا چکش لاستیکی که به بدنه قالب زده می شود صورت می گیرد زمانی ویبره کردن بتن خاتمه می یابد که حباب به سطح بتن نیایدویبراتور دو نوع است :

1- ویبراتور صفحه ای : این ویبراتور جهت صاف کردن سطح بتن وهمچنین متراکم کردن آن برای شانه پیاده روه ها ، جاده ها ونظایرآن مورد استفاده قرار می گیرد.

2- ویبراتور خرطومی : ویبراتور خرطومی بصورت موتور بنزینی وبرق موجود است که نوع برق آن سبک بوده وحمل آن راحت است وهمچنین کار کردن با آن نیز راحت است. ویبراتور خرطومی جهت متراکم کردن بتن ریخته شده در قالب پی ها وسایرقالبها استفاده می شود.

- درویبراتور خرطومی بنزینی عمل ویبره کردن بوسیله خرطومی که شیلنگ خرطوم وصل شده است وشیلنگ نیز به ویبراتوروصل شده است صورت می گیرد . نیروی حاصل از دستگاه ، حرکت جنبشی درخرطوم بوجود می آورد واین جنبش باعث متراکم شدن بتن می گردد.

- خرطوم ویبراتور درقطر های مختلفی مورد استفاده قرارمی گیرد که عبارتند از :

4/25 میلیمتری که برای ویبره کردن بلوکهای بتنی مورد استفاده قرار می گیرد .

38 ،  45- 50  میلیمتری که در محلهای مورد نظر استفاده می شود .

60 میلیمتری که جهت ویبره کردن بتن دربتونیز های با حجم زیاد مورد استفاده قرار می گیرد.

عمل آوردن بتن : عمل آوردن بتن عملی است که طی آن از رطوبت بتن جلوگیری به عمل می آید و دمای بتن درحدیرطوبت بخش حفظ می شود.

مراحل عمل آوردن بتن :

1- مراقبت : مرطوب نگه داشتن سیمان موجود در بتن بمدت کافی بطوری که حداکثر میزان آب جلوگیری آن چه در لایه های سطحی وچه در حجم آن مسیر باشد . عمل مراقبت کردن از بتن با آب دادن به آن صورت می گیرد که عمل آب دادن به بتن اززمانی آغاز می شود که آب داده شده به بتن ،بتن را خراب نکند.

2- محافظت : جلوگیری کردن از اثرنا مطلوب عوامل خارجی مانند شسته شدن بوسیله بلان یا آب جاری ، اثر باد های گرم وخشک ، سردشدن سریع یا یخبندان ، لرزش، ضربه خوردن ومشابه به اینها روی بتن جوان .

( بتن تازه ریخته شده رابتن جوان گویند )

3- پروراند ن : پروراندن بتن یعنی سرعت بخشیدن به کوفتن وسخت شدن بتن به کمک حرارت .

مدت عمل آوردن بتن :

مدت عمل آوردن بتن به نوع سیمان ،شرایط محیطی ودمای بتن بستگی دارد ودرطی آن دمای هیچ قسمت ازسطح بتن نباید از 5 درجه سانتی گراد کمتر شود. مدت عمل آوردن بتن بیاندازند مقادیر جدول زیرکمترباشد .



1- قالب چوبی :

درایران معمولا از تخته هایی که به نام چوب نرادروسی معروف می باشد برای قالب بندی استفاده می شود. تخته هایی که جهت قالب بندی به کار می روند 2سانتی متر می باشد برای بستن تخته های قالب چوبی بهم دیگر ودرست کردن قالب به شکل واندازه مورد نظر از چوبهایی که دراصطلاح قالب بندی به آنها پشت بند نیز می گویند نباید از8سانتی متر کمتر باشد . چهار تراشها را به فواصل نیم متری از هم قرار می دهند وآنها را بوسیله مفتول به چوبها وصل می کنند .چهار تراش ها را بصورت افقی یا عمودی ویا بصورت افقی وعمودی بکار می برند در حالتی که طول وعرض قالب بندی زیاد باشد مانند قالب دیوار های برشی یا دالهای بتن آرمه در سقفها از چهار تراش های افقی به هم بسته می شوند تادرقالب خمیدگی ( شکم دادن ) بوجود نیاید .

- دربراورد هزینه ساختمان معمولا یک سوم قیمت تخته را برای هر بار قالب بندی منظور می کند ولی عملا از یک تخته بیش از 5الی 6بار نیز می توان استفاده کرد .

2- قالب فلزی :

قالب های فلزی به دو دسته صورت فولادی وآلومینیومی می باشد :

الف ) قالب فلزی ، فولادی :

صفحه قالب های پیش ساخته فلزی با عرض 50 سانتی متر وطولهای 5/0 – 1-5/1-2-5/2- متر می باشد . این صفحات دارای دو حسن می باشند :

1- چون فلزی است ودارای مقاومت زیاد ، از آن می توان بدفعات متوالی استفاده نموده است .

2- چون سطح قالب صیقلی است درموقع بتن ریزی دانه های بتن درسطح فلز اثری ندارند وباز کردن این قالب براحتی صورت می گیرد وهمچنین سطح روغنی قالب فلزی بتن رافوراً به طبقات پایین قالب سرازیر می کند وهمچنین بتن بهتردراین قالبها ویبره می شود که در نتیجه سطح بتن کرمو نخواهد شد.

ب- قالبهای فلزی آلومینیومی :

جدید ترین صفحه قالبهای فلزی ، صفحات پیش ساخته آلومینیومی است . خدمات این صفحات تقریباً 4 میلیمتر بوده وبصورت مربعهای 60×60 ومستطیلهای 30×60 سانتی مترساخته  می شوند .

فرق این صفحه باقالبها با صفحه قالبهای فولادی سبکتربودن وهمچنین عدم پوسیدگی آنها درمقابل رطوبت می باشد ودیگری این که این قالب ها دارای سطح صاف ویا آجرنما می باشند که سطح آجرنمای آن درقسمتهایی بکار می رود که دارای نما می باشند.

دردوحالت درساختمان از قالبهای فلزی استفاده می کنیم :

1- اگربخواهیم از بتن اکسپوزه استفاده نماییم به عبارت دیگر بعد ازقالب برداری دیگر روی بتن را با مصالح دیگری مانند گچ یا سنگ بپوشانیم (اندود نکنیم) .

2- قالب فلزی هنگامی مقرون بصرفه است که بخواهیم چندین  ساختمان را بصورت هم شکل که اصطلاحا هم تیپ می گویند دریک زمان بتن ریزی که دراین حالت استفاده از قالب فلزی مقرون به صرفه خواهد بود.

قالبهای آجری:

در ساختمانهای کوچک می توان برای قالب بندی شالوده های منفرد ( پی های نقطه ای ) بجای تخته ( بعلت گرانی تخته ) از تیغه آجری 10 سانتی متری استفاده نمود . برای آنکه در موقع بتن ریزی بوسیله وزن بتن بدنه قالب آجری متلاشی نشود باید قبلا پشت آن را بوسیله خاک ریزی وتراکم خاک ویا هر دو وسیله دیگر مانند شمع کوبی وغیره محکم نمود وبرای آن که آب بتن بوسیله آجر مکیده نشود باید یک ورقه نایلون بین بتن وجدار داخلی آجری قرار داد. قالب بندی آجری موجب تسریع کار می گردد.





جوشکاری

عمده ترین جوشهای مصرفی در کارهای فلزی جوش گوشه وجوش لب به لب می باشد

1- جوش لب به لب ( جوش شیاری)این نوع جوش برای اتصال ورقهای با ضخامت حداوداً یکسان مناسب است و جوشکاری لب به لب به شکلهای زیر انجام می گیرد.

2- جوش گوشه

این نوع جوشکاری بعلت اقتصادی بودن وسهولت اجرایی

پرمصرفترین نوع جوشکاری است ودر اکثر کارهای ساختمانی ازآن استفاده می شود وآماده سازی نمی خواهد وبرش با شعله یا قیچی کافی است. ازاین نوع جوشکاری درساخت قطعات IوT شکل و همچنین در ساختن تیر ورقها و در اتصالات پل به ستون و غیره استفاده می شود .

- منظورازجوش یکسره یعنی جوشی که درکل طول وبدون قطع کردن  و فاصله دادن انجام گرفته باشد .

بعد جوش گوشه ( اندازه جوش گوشه ) بعد یا اندازه جوش گوشه را با حرف a  نشان می دهند که اندازه آن مطابق شکل روبرو می باشد .

حداقل بعد جوش گوشه :

بمنظور اختلاط کامل ومتصل شدن کامل ویکپارچه دو فلزی کهبهم دیگر جوش می شوند حداقل بعد جوش گوشه نباید از مقادیر زیر کمتر باشد :

- ملات ها

ملات : ملات مواد خمیری وچسبنده است که جهت انتقال رج ها به یکدیگر مانند رج آجر ویا مصالح بنایی دیگر بکار می رود(مانند بلوک – سنگ وغیره )

ملات ها باید از خصوصیات زیر برخوردار باشند:

1- داشتن مقاومت کافی برای کار مورد نظر درهیچ حال نباید ملات از آجرمصرفی قوی تر باشد.

2- داشتن کارایی به طوری که بنای آجرچین به راحتی قادر به کار باشد .

3- داشتن چسبندگی خوب با آجریا بلوک مصرفی یا سنگ

4- داشتن دوام ومقاومت دربرابریخ زدگی

انواع ملات ها

1- ملات گل : از مخلوط کردن خاک رس وآب ووردادن مخلوط  ( تا آنجا که خاک رس آب بکشد وبه حالت خمیری درآید ) به دست می آید. هر چقدر مقدار

خاک رس دراین نوع ملات بیشتر باشد جنس ملات چسبنا کتر است.

2- ملات کاهگل : ملات گل رس هنگام خشک شدن (پس دادن آب ) جمع می شود ومی ترکد برای جلوگیری از ترک خوردن این ملات به آن کاه می افزایند وآن رادر آب می خواباندد تا خاک رس خوب آب بمکد وکاه خیس بخورد ونرم شود. مقداری نمک + کاه + خاک رس + آب = ملات کاهگل

3- ملات ریگ = آب +رس +ماسه

4- ملات گچ = گچ +آب ( مقدار آب مبلات گچ در کارهای عملی 70 تا80 درصد وزن گچ می باشند یعنی برای هر کیلو گچ 700تا800 گرم آب مورد نیاز می باشند.

5- ملات گچ وخاک = گچ سیاه + آب ( اگر چسبندگی گچ سیاه زیاد باشد می توان مقداری خاک رس به آن اضافه کرد که دربعضی از آجر های شوره دهنده حتماً باید از رس استفاده کرد)

6- ملات گل آهک = رس+ آب +آهک

7- ملات ساروج = رس + خاکستر+ گل لوئی + آهک

8- ملات ماسه آهک = ماسه + آب + آهک (این ملات ازمخلوط کردن  یک قسمت آهک به صورت دوغاب با سه قسمت ماسه به دست می آید .

9- ملات باتارد = ماسه + سیمان + آب + آهک ( در ساختمانهای آجری استفاده ملات باتارد توصیه می شود) دراین ملات خاک با آهک آمیخته می شودوماسه با سیمان .

10- ملات ماسه سیمان = ماسه + سیمان + آب

ملات ماسه  سیمان راباید به اندازه مصرف ساخت وباید ازبه کار بردن ملاتهایی که بیشتر ازیک ساعت از ساختن آن گذشته باشدخودداری کرد.

درزیر نسبت حجمی ماسه وسیمان آمده است :

الف ) درکارهای بنایی ( آجرچینی ، سنگ چینی و... 1به 6 تا 1به 8

ب ) در طاقهای قوسی شکل از1به 3 تا 1به 4

ج ) دربند کشی از1به2 تا 1به 3

د ) دراندودهای  سیمانی از 1به 3 تا 1به 4

A ) برای دوغاب ریزی پشت کاشی کاری معمولاً نسبت 1به 3

استفاده می شود.

11- ملات شیفته آهکی : از ملات شیفته آهکی درساختن پی ساختمانها ( آجری ) استفاده می شود برای ساختن ملات شیفته آهکی  از مخلوز آهک شکفته وآب به میزان 200تا350 کیلوگرم آهک شکفته دریک متر مکعب آب استفاده می شود.

ملات شفته آهکی رابا هر خاکی که دارای خاک رس باشد می توان ساخت اما بهترین خاک برای ساختن ملات شفته آهکی خاک شنی همراه با خاک رس می باشد. ملات شفته آهکی را با قلوه سنگ مخلوط کرده ودرساختن پی ساختمان آجری از آن استفاده می گیرد.

12- ملاتهای مخصوص :

الف ) خاک سنگ + سیمان سفید + آب ( ملات مورد استفاده دربند کشی واندود سیمان سفید در سقف سرویسها – حمامها وآشپز خانه ها ویا درنما استفاده می شود.)

ب ) ملات بند کشی = ماسه بادی + سیمان زیاد + آب کم

آجرها

طبقه بندی آجر از لحاظ جنس آجر امروزه آجر را به دو دسته تقسیم می کنند:

1- آجرهای فشاری که ابعاد این آجرها 5×10×20 سانتی متر ویا 5/5 ×11×22 می باشد وبه این دلیل به آن آجرفشاری می گویند که خشت آنها با دست زده می شود وبا فشار انگشتان کارگر خشت زن گوشه های قالب بوسیله گل پر می گردد.

این نوع آجر برای کلیه کارهای دیوار چینی وطاق ضربی مناسب می باشد.

2- آجرهای ماشینی : ابعاد این آجرها 5/5×11×22 سانتی مترمی باشد این آجرها به نام آجر سوراخدارنیز معروف بوده که سطح بزرگتر آن 8 تا 10سوراخ به قطر5/1 تا2 سانتی متر دارد. جنس این آجرها نسبت به آجرفشاری بسیارترد وشکننده بوده وخاصیت مکیدگی آب درآن کمترازفشاری می باشد وبهتراست درطاق ضربی مصرف شود.

طبقه بندی آجراز لحاظ رنگ

اگر بخواهیم ازآجر برای نما چینی استفاده نماییم رنگ آجر مطرح می شود آجرهایی برای نما به کار می روند که رنگهای زرد کمرنگ ( آجرسفید ) وزرد پر رنگ ( آجربهی ) داشته باشند وهمچنین آجرقرمز رنگ روشن ویا قرمزرنگ سیر در بازار موجود است .

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

برچسب ها : گزارش کاراموزی شركت ریخته گری آلومینیوم واحد آرشیو مراحل اجرای ساختمان , کاراموزی شركت ریخته گری آلومینیوم واحد آرشیو مراحل اجرای ساختمان , کارورزی شركت ریخته گری آلومینیوم واحد آرشیو مراحل اجرای ساختمان , دانلود گزارش کارآموزی شركت ریخته گری آلومینیوم واحد آرشیو مراحل اجرای ساختمان , شركت ریخته گری آلومینیوم واحد آرشیو مراحل اجرای ساختمان , شركت , ریخ

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر