امروز: جمعه 9 آذر 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

حسابداری تولید ترانس در ایران

حسابداری تولید ترانس در ایراندسته: حسابداری
بازدید: 71 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 178 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 25

حسابداری تولید ترانس در ایران در 25صفحه در قالب فایل ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 2,900 تومان

خرید

 حسابداری تولید ترانس در ایران 

كیفیت :

ایران ترانسفو از سال ۱۳۷۷ مفتخر به دریافت گواهینامه ISO 9001 بوده و همچنین دارای تاییدیه از شركت های ترانسفورماتورسازی معروف و معتبر SIEMENS آلمان و Elin اتریش جهت ساخت ترانسفورماتورهای قدرت تا سطح ولتاژ 400KV و قدرت 315MVA می باشد.

محصولات و خدمات :

ترانسفورماتورهای روغنی توزیع، فوق توزیع و قدرت از 25kVA تا 500MVA تا ولتاژ420kV

ترانسفورماتورهای خشك رزینی تا قدرت 3150kVA و ولتاژ 36kV راكتورهای موازی (شنت) تا 420KV, 50MVARانواع مختلف ترانسفورماتور برای كاربردهای خاص از قبیل: ترانسفورماتورهای زمین، ترانسفورماتورهای یكسو ساز، ترانسفورماتورهای كوره، ترانسفورماتورهای تكفاز، ترانسفورماتورهای دو ولتاژه، اتو ترانسفورماتورها، ترانسفورماتورهای مخصوص پست های موبایل و ...هادی های ترانسپوز شده جهت ترانسفورماتور (CTC)

رادیاتور ترانسفورماتورها

مقره های سرامیكی تا 36KV

قطعات عایقی ترانسفورماتورهای توزیع و قدرت

پست های توزیع موبایل، كامپكت و پكیج

كلید تنظیم ولتاژ در حالت بی باری برای ترانسفورماتورهای توزیع

رطوبت گیر ترانسفورماتورهای روغنی

ترمومتر روغن

روغن نما همچنین گروه ایران ترانسفو آماده ارائه خدمات مشاوره، مهندسی، طراحی و ساخت در زمینه های ذیل می باشد:

پست های مرسوم تا 420kV

پست های مدولار تا 420kV

پست های GIS تا 420kV

پست های موبایل تا 245kV

پروژه های صنعتی

خطوط انتقال تا 420KV

نصب، بلند كردن، تعمیر و نگهداری انواع ترانسفورماتورها

تاریخچه طرح

شرکت توان گستر برق شیراز با هدف تعمیر ترانس قدرت و تعمیر ترانس توزیع از سال 1377 فعالیت خود را آغاز کرده است و هم اکنون با برخورداری از کادری مجرب و متخصصین و کارشناسان برق و مکانیک مشغول تولید ترانس توزیع می باشد.

این شرکت با برخورداری از آزمایشگا­­­ه ترانسفورماتور، روغن ، مواد و دارا بودن خط  تولید ترانس توزیع با تجهیزات مدرن توانایی تولید انواع ترانسفورماتورهای توزیع از نوع روغنی و خشک را دارد.هدف ما ارائه هر چه بهتر خدمات و محصولات با کیفیت بهتر مطابق با فن آوری روز دنیا می­باشد.  

ارائه راهكار ها و پیشنهاد جهت سود بیشتر

در هر فرآیند تولید و یا خدماتی به نحوی مصرف كننده كالا با خدمات در ارتباط می باشد كه از مهمترین عومل تعیین كننده حجم تقاضا برای محصول،كیفیت آنها است.در مورد محصول مورد نظر این طرح كیفیت نهایی آن بستگی به عومل زیر دارد:       كیفیت طراحی محصول

1-   كیفیت مواد اولیه و قطعات مصرف شده

2-   كیفیت پروسه تولید

كه در زیر به شرح مختصر هر یك از عوامل فوق و نحوه برخورد با انها در این طرح می پردازیم:

1-   كیفیت طراحی محصول:مدلهای محصولات منتخب این طرح پس از مقایسه انواع مدلها از نظر كیفیت كاركرد محصول،تعداد قطعات مصرف شده،بازده و راندمان محصول،عمر قطعات و مدارهای انتخاب شده،در دسترس بودن مواد و قطعات و… . كه نهایتا بتواند پاسخگوی نیازهای كیفی مصرف كننده و در عین مطلوب بودن و اقتصادی بودن محصول باشند.

2-   كیفیت مواد و قطعات خریداری شده:

كلیه مواد اولیه و قطعات خریداری شده از بیرون كارخانه در هنگام ورود به كارخانه قبل از آنكه تحویل انبار شود باید توسط مسولین مربوطه با استانداردهای از پیش تعیین شده مقایسه و در صورت مطابقت تحویل انبار شوند كه این مهم می تواند توسط قسمت كنترل كیفی كارخانه یا مسولین كارخانه صورت پذیرد.

3-كنترل كیفیت مواد نیم ساخته:كنترل كیفیت مواد نیم ساخته شامل كنترل های زیر می شود:

1-   كنترل كلیشه ورقهای سیلیسدار پرس شده از نظر مطابقت با اندازه های لازم توسط كولیس و نداشتن زدگی و بریدگی و خم شدگی و .. . . از طریق رویت چشمی

2-   كنترل كیفیت كلیه سیم پیچهای آماده شده از نظر دارا بودن مقاومت الكتریكی لازم

3-   كنترل كیفیت قطعات بدنه كنترل كیفیت و تست لازم مدار الكتریكی در ادامه بحث آزمایش های مورد لزوم به تشریح بیان گردیده است.

استاندارد جهانی محصول :

جهت ترانسفورماتور های كوچك استانداردهای   VDE0550  قسمتهای 1 و 3 تا 6 و VDE0551  در نظر گرفته شده است .جهت قطعات اساسی تشكیل دهنده آن نیز استانداردهای ذیل مشخص شده است:

ورق هسته…………………..…………………………………….DIN 46400

مواد فرو مغناطیسی……………..……………….…………………. DIN 4130

انواع فوم هسته……………………………………………………. DIN 41302

قرقره بوبین…………………………………………. DIN41303-41304-41305

جنس سیم…….…………………………………………………. DIN 46435.

شماره تعرفه گمركی :

ترانسهای تقویت تا 2 كیلو وات دارای تعرفه گمركی 01/85  ح 3 اول و ترانس های تقویت با بیش از 2 كیلووات دارای تعرفه گمركی  01/85  ح 3 دوم می باشند.

چگونگی به كار گیری محصول:

كالای فوق كالای مستقلی می باشد و نقش واسطه ای در صنایع دیگر را ندارد و از آن می توان به عنوان دستگاه مكمل خانگی نام برد،همچنین در واحد های تجاری و خدماتی  صنعتی نیز كه از وسایل برقی استفاده می كنند مورد استفاده دارد.

كالای قابل جانشینی:

كالای فوق در حال حاضر كالای قابل جانشینی ندارد.

بازار فروش:

در حال حاضر ترانس تقویت 2 كیلو وات و 4 كیلو وات با دو مرحله تقویت بطور عمده فروشی به ترتیب4000000ریال و7500000 و11550000 ریال به فروش می رسد.ترانس تقویت مورد نظر دارای سه مرحله تقویت می باشد كه به طور عمده فروشی به ترتیب 4850000 ریال و9150000 و12800000 ریال به فروش می رسد.

بررسی و بر آوردهای  فنی :

تولید محصولات مرغوب و قابل رقابت با كالای مشابه مستلزم برخورداری واحد تولیدی از تكنولوژی و سیستمهای تولید پیشرفته و متناسب به محدوده عمل و ظرفیت واحد به منظور تامین اهداف اقتصادی آن می باشد.

از این رو در این فصل روشهای مختلف تولید معرفی و روش تولید متناسب با ظرفیت مورد نظر انتخاب گردیده است و سپس مسیر تولید مشحص شده و با توجه به مسیر تولید مسیر عملیات مونتاژ مشخص گردیده است.

نكات علمی و اصول فرآیند تولیدی:

روشهای مختلف تولید قطعات را فرم مواد اولیه برای ساخت هر قطعه،عوامل اقتصادی و همچنین دانش فنی موجود در كشور و غیره مشخص می نماید.از این رو هر یك از قطعات ممكن است با یك یا چند روش مختلف قابل تولید باشند كه انتخاب مناسب ترین روش تولید هر قطعه به منظور افزایش سرعت تولید،محصول دقت و كیفیت مطلوب و نیل به مقاصد اقتصادی تر از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

در كشور های مختلف بر حسب شرایط كشور از نظر وجود نیروی كار ارزان و یا دارا بودن تكنولوژی بالا از ابزار های بسیار ساده و دستی (مانند چین و هند) تا خطوط تمام اتوماتیك (كشور های اروپا و ژاپن) برای ساخت ترانسها استفاده می شود.در كنار این موضوع سطح دانش فنی و عملی،قدرت طراحی و امكانات قالب سازی نیز تاثیر بسزایی در ساخت ترانس دارد.

ارزیابی روشهای مختلف تولید:

جهت تولید ترانس تقویت پنج مجموعه می توان در نظر گرفت.

-         بخش ساخت بدنه شامل كنه – در – سینی – شاسی مخصوص مدار

-          بخش ساخت فیبر چاپی

-          بخش ساخت ترانس

-          بخش مونتاژ

-          بخش كنترل كیفیت

جهت ساخت بدنه عمدتا از روش پرس كاری (فرم دهی و برش) استفاده می شود.جهت ساخت ترانس نیز از دو روش پرسكاری و بوبین پیچی استفاده می شود كه بوبین پیچی می تواند به شكل دستی و یا اتوماتیك انجام گیرد.

این متن فقط قسمتی از حسابداری تولید ترانس در ایران  می باشد

جهت دریافت کل متن ، لطفا آن را خریداری نمایید

قیمت فایل فقط 2,900 تومان

خرید

برچسب ها : حسابداری تولید ترانس در ایران , تولید ترانس , حسابداری , پرسكاری , دانلود حسابداری تولید ترانس , رادیاتور , ترانسفورماتورهای قدرت

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر