امروز: یکشنبه 9 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

بررسی میزان شیوع اختلالات روانی در مدیران دبیرستانهای دخترانه شهر تهران

بررسی میزان شیوع اختلالات روانی در مدیران دبیرستانهای دخترانه شهر تهراندسته: اقتصاد
بازدید: 87 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 118 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 130

اختلالات روانی مشكلات جدی و شایعی هستند كه در سراسر دنیا مشاهده می شود 14 درصد از تمامی ناتوانایی ها به علت اختلالات روانی، اجتماعی و عصبی بوده است و این موارد 20 درصد از كل مراجعین به مراكز بهداشتی عمومی را تشكیل می دهند

قیمت فایل فقط 6,900 تومان

خرید

بررسی میزان شیوع اختلالات روانی در مدیران دبیرستانهای دخترانه شهر تهران

مقدمه

اختلالات روانی مشكلات جدی و شایعی هستند كه در سراسر دنیا مشاهده می شود. 14 درصد از تمامی ناتوانایی ها به علت اختلالات روانی، اجتماعی و عصبی بوده است و این موارد 20 درصد از كل مراجعین به مراكز بهداشتی عمومی را تشكیل می دهند.

     افزون بر آنها بر پایه برآوردهای سازمان جهانی بهداشت (1993) در دنیا حدود 500 میلیون نفر از اختلالات روانی رنج می برند كه از این عده حدود 25 میلیون نفر مبتلا به اسكیزوفرنی نزدیك به 150 میلیون نفر مبتلا به اختلالات نوروتیك می باشند. و بیشتر این موارد در كشورهای در حال توسعه دیده می شود. از طرفی همین سازمان معتقد است حجم مسائل رفتاری و روانی در این كشورها رو به فزونی است و این افزایش تا حدود زیادی وابسته به رشد جمعیت و تغییرات سریع اجتماعی مانند شهرنشینی و فروپاشی خانواده های گسترده و تغییر در شیوه های زندگی مردم و مشكلات اقتصادی می باشد. (منبع 15 ، ص19)

     مروری بر مطالعات همه گیرشناسی كه طی 3 دهه گذشته انجام شد نشان می دهد كه میزان شیوع اختلالات روانی در كشورها و فرهنگهای مختلف به علت تفاوت در روشهای نمونه گیری، متنوع بودن ابزارهای مورد استفاده، تكنیكهای مختلف مصاحبه و نوع نظامهای طبقه بندی، متفاوت گزارش گردیده است.

     اختلالات روانی نه تنها در جامعه ما بلكه در همه جوامع بشری از متمدن و غیرمتمدن به صورت آشكار و نهان وجود دارد و نمونه هایی از آن در بین مردان- زنان- جوانان- بزرگسالان و حتی سالمندان به صورتهای مختلف مشاهده می شود ولی برخی از اختلالات روانی در بین گروههای مختلف سنی و جنسی بیشتر است اینگونه افراد كه مبتلا به اختلال روانی هستند بیشتر از همه مبتلا به اضطراب و تشویش هستند. اختلالات روانی آرامش و تعادل روانی و رفتاری را از بیمار سلب كرده و فرد را در سازگاری با محیط دچار اشكال می سازد كه در بعضی از این اختلالات عدم تعادلها دارای صورتی آشكار هستند. (منبع30 ، ص18)

بیان مسئله

 شكی نیست آموزش و پرورش یكی از حساس ترین و مهمترین سازمانهای موجود در كشور است از طرفی اهداف این سازمان مهم و حساس از طریق عملكرد مدیران، قابل دسترسی و ارزشیابی است. و طبیعی است عوامل متعددی در عملكرد مدیران نقش دارد از آن جمله: رضایت شغلی، انگیزش، شرایط اجتماعی، سیاسی و سلامت روان.

     توجه به خصیصه سلامت روان در مدیریت آموزش بسیار مهم است. زیرا مدیری كه می خواهد در سازمان آموزشی او، اصول بهداشت روانی رعایت گردد، خود باید اختلالات روانی نداشته باشد. دلسردی وافسردگی، زود رنجی و اضطراب زیاد و رفتارهای تهاجمی داشتن می تواند نشانه هایی از نابسامانی روان مدیران باشد. یك مدیر نابهنجار می تواند رفتار افراد یك مدرسه اعم از معلمان، دانش آموزان، اولیاء و كاركنان را به رفتار نابهنجار تبدیل كند. مدیری كه به علت عقده های روانی احساس حقارت یا حس خود بزرگ بینی، عدم اعتماد به دیگران و بدبینی نسبت به همه چیز، شخصیت افراد را تخریب وجلوی رشد آنها را می گیرد نمی تواند مدیر موفقی باشد. (منبع18، ص40)

     بدین منظور تحقیق حاضر به بررسی میزان شیوع اختلالات روانی در مدیران دبیرستانهای دخترانه شهر تهران می پردازد.

اهمیت و ضرورت پژوهش

  شكی نیست، نهادی كه در تربیت انسان نقش دارد پس از خانواده، نهاد عظیم و وسیع آموزش و پرورش است. حتی به تعبیری می توان خانواده را حذف نموده و به آموزش و پرورش اولویت داد. چرا كه اگر فرض بر این باشد كه همه افراد جامعه تحت پوشش آموزش و پرورش همگانی قرار گیرند می توان اذعان داشت كه، پدران و مادران نیز حاصل این نهاد عظیم و برجسته در جامعه اند. پس اثر آن در كودكان قبل از دبستان نتیجه تربیتی است كه خود از آموزش و پرورش اخذ كرده اند.       

     بطور كلی آموزش و پرورش یكی از حساس ترین سازمانهای كشور به حساب می آید و از طرفی با توجه به اهداف مهم سازمان شاید بتوان ادعا نمود كه مهمترین رسالت هر كشور را نهاد آموزش و پرورش به عهده دارد. و نیز در هر سازمان نقش مدیر، یك نقش اساسی و بنیادی است. بطور مثال به وسیله مدیر اجزاء هماهنگ شده و به طرف هدف مشترك هدایت می شوند، بدین لحاظ در سازمان آموزش و پرورش نیز بیشترین نقش به عهده مدیر مدرسه است. مدیر مدرسه مهمترین رسالت را در تبدیل منابع انسانی به سرمایه های انسانی دارد و این نقش و رسالت در عملكرد او مشخص می شود یعنی از عملكرد مدیران می توان متوجه شد كه مدیر مدرسه به رسالت حیاتی خود عمل كرده است یا نه؟ (منبع17، ص79)

     طبیعی است عوامل متعددی در عملكرد مدیران نقش دارد، از آن جمله: رصایت شغلی ، انگیزش، شرایط اجتماعی سیاسی و سلامت روان لذا با توجه به اهمیت عملكرد مدیران در تحقق رسالت مدرسه این موضوع پژوهشی انتخاب شده و هدف از انجام این تحقیق آن است كه بتوان میزان شیوع و نوع اختلالات روانی را در مدیران دبیرستانهای دخترانه شهر تهران تعیین و با انجام چنین تحقیقی بتوان اطلاعات موثر و مفیدی در اختیار مسئولان آموزش و پرورش قرارداد.

جهت دریافت فایل بررسی میزان شیوع اختلالات روانی در مدیران دبیرستانهای دخترانه شهر تهران لطفا آن را خریداری نمایید

قیمت فایل فقط 6,900 تومان

خرید

برچسب ها : بررسی میزان شیوع اختلالات روانی در مدیران دبیرستانهای دخترانه شهر تهران , دانلود بررسی میزان شیوع اختلالات روانی در مدیران دبیرستانهای دخترانه شهر تهران , انگیزش , رصایت شغلی , دبیرستانهای دخترانه شهر تهران , اختلالات روانی , اختلالات روانی , اقتصاد , , میزان شیوع اختلالات روانی , پروژه دانشجویی , دانلود پژوهش , دانلود تحقیق , پایان نامه , دانلود پروژه

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر