این اتحادیه جهت توسعه و اشاعه تكنولوژی شبكه اترنت 10 گیگابیتی تشكیل گردید تا از این طریق امكان نصب تجهیزات و استفاده از این شبكه فراهم آمده و به عنوان یك عنصر كلیدی در ارتباط سیستم های اطلاعاتی، ارتباطاتی و محاسباتی بكارگرفته شود منشور اتحادیه شبكه اترنت 10 گیگابیتی شامل موارد زیر است پشتیبانی از استانداردهای شبكه اترنت 10 گیگابیتی كه در است
قیمت فایل فقط 3,900 تومان
شبکه های پر سرعت
این مقاله با همكاری گروهی از فروشندگان و عرضه كنندگان فعال در زمینه توزیع و اشاعه سیستم های جدید 10 مگابیتی تهیه گردیده است. در ابتدا این مقاله به شرح اطلاعاتی در ارتباط با این اتحادیه پرداخته آنگاه نگاهی به پروژه IEEE 802.3ac پرداخته و نگاهی اجمالی نیز به تكنولوژی10gbe خواهیم داشت. در ادامه نیز به شرح سیستم و امكان اجرای عملیات در سطح داخلی پرداخته و سپس وضعیت 10gbe رادر بازار مصرف مورد بررسی قرار خواهیم داد. در انتها اطلاعات جزئی تری را در ارتباط با تكنولوژی 10gbe مانند اجزاء و تجهیزات الكتریكی ونوری ارائه خواهیم نمود.
The 10 GiGabit Ethernet Alliance
این اتحادیه جهت توسعه و اشاعه تكنولوژی شبكه اترنت 10 گیگابیتی تشكیل گردید تا از این طریق امكان نصب تجهیزات و استفاده از این شبكه فراهم آمده و به عنوان یك عنصر كلیدی در ارتباط سیستم های اطلاعاتی، ارتباطاتی و محاسباتی بكارگرفته شود.
منشور اتحادیه شبكه اترنت 10 گیگابیتی شامل موارد زیر است.
-پشتیبانی از استانداردهای شبكه اترنت 10 گیگابیتی كه در استاندارد گروه عملیاتی IEE802.3 گنجانیده شده است.
-توزیع و توسعه منابع مربوطه جهت همگرایی و هم سویی درزمینه مسایل فنی
-تحریك و توسعه شبكه اترنت استاندارد 10 گیگابیتی در نزد صنایع و توسعه كاربرد آن
-تسریع پروسه های پذیرش و استفاده از محصولات و خدمات مربوط به شبكه اترنت 10 گیگابیتی
ایجاد ارتباط مابین تامین كنندگان و مصرف كنندگان صنایع مخابراتی و ارتباطاتی مربوط به شبكه اترنت 10 گیگابیتی
هدف از ایجاد شبكه اترنت 10 گیگابیتی ارائه استانداردی در زمینه توسعه پروتوكولهای 802.3 تا سطح سرعت 10 گیگا بیت در ثانیه و افزایش استفاده از شبكه اترنت و ضمیمه آن به شبكه WAN می باشد. جهت اجرای این پروژه لازم است تا پهنای باند ضمن در نظر گرفتن مسئله سازگاری با اترنتی های ساخته شده از نوع 3/802 به نحو چشمگیری گسترش یابد همچنین لازم است تا این سیستم های جدید با كلیه موارد اصولی و عملیاتی و مدیریتی قدیمی تر و همچنین سرمایه گذاری های انجام شده مطابقت داشته باشد.
جهت ارائه یك استاندارد، استاندارد IEEE’S 802.3ac در پنج قسمت در ارتباط با شبكه اترنت 10 گیگابیتی از نوع P ارائه گردید كه این پنج مقوله عبارتند از:
-این سیستم باید دارای پتانسیل بالایی در بازار مصرف بوده و طیف وسیعی از كاربردها را شامل باشد و گروه بزرگی از تولید كنندگان و فروشندگان از آن پشتیبانی نموده و گروه بزرگی از خریداران نیز از آن استفاده نمایند.
-این سیستم باید با سایر سیستم های موجود سری 3/802 و استانداردهای مربوط به آن پروتوكول همخوانی داشته و همچنین با سیستم های باز ارتباطات داخلی
(Open sys. Inter Vonnect:on)OSI و همچنین پروتوكول مدیریت ساره شبكه Simple Netwerk Management Protocol نیز سازگار باشد.
- این سیستم باید اساسا با استانداردهای قدیمی 3/802 تفاوت داشته و در واقع به عنوان راه حلی جدید در حل مسایل و نه به عنوان جایگزین سیستم های قدیمیتر طراحی گردد.
- -باید امكان تایید عملی بودن طرح از لحاظ تكنیكی پیش از تصویب نهایی فراهم گردد.
- باید این طرح از لحاظ پولی توجیه اقتصادی داشته باشد و كلیه هزینه ها و سرمایه گذاری ها چه در مرحله ساخت و نصب و چه در مرحله مدیریت كاملاً واضح و مشخص گردد و كارآیی مورد نظر را از لحاظ بهینه سازی امور تامین نماید.
Standard time table
جدول زمان استانداردها:
The 10 Gigbit Ethernet Standard
مدل ارائه شده از سوی اداره استاندارد جهانی تحت عنوان سیستم های ارتباطاتی باز (O8I)Open Sys. Interconnection، اترنت در واقع از نوع پروتوكول لایه 2 محسوب می گردد. شبكه ارتباطی اترنت 10 گیگابیتی از كنترل جستجو اترنت IEEE802/3 استفاده كرده و از فرمت IEEE802/3 و حداكثر و حداقل فریم IEEE802/3 پیروی می نماید.
از آنجائیكه مدل اترنت 1000 ABSE-X و 1000 ABSE-t در شبكه جدید دست نخورده باقی می ماند، شبكه 10 گیگابیتی از مدل توسعه ای طبیعی اترنت جه از لحاظ سرعت و چه مسافت پیروی خواهد نمود. از آنجائیكه این پروتوكول تنها از فیبر نوری و Full – duplex استفاده میكند دیگر نیازی به پیروی از پروتوكول تشخیص برخورد و سیستم شناسایی چند گانه كاربر CSMA/CD كه سبب كند شدن سیستم در سیستم های اتر نت half –duplex می گردند، مشاهده نمی گردد. در سایر موارد اترنت 10 گیگا بیتی همانند مدل اتر نت اصلی باقی خواهد ماند.
PHY (وسیله فیزیكی اترنت) كه به مدل OSI و لایه یكم تعلق دارد سیستم های ارتباطی را خواه از نوع سیم های مسی، خواه فیبر نوری به لایه MAC كه متعلق به لایه 2، OSF می باشد مرتبط می سازد. بعدها معماری اترنت به نحوی تغیر می یابد كه PHY لایه یكم را به دو قسمت وابسته به لایه فیزیكی PMD و زیر لایه فیزیكی رمز گذار PCS تقسیم نماید، به عنوان مثال می توان گفت كه فرستنده ها و گیرنده های نوری از نوع PMD میباشند.
PCS ها خود به بخشهایی مانند رمز گذارها (مثلاً 64/66b) و مالتی پلكسرها تقسیم می شوند.
سری 802.3ac دو نوع PHY را معرفی می نماید.
LANPHY و WANPHY (در ادامه شرح داده میشود.)
WANPHY در واقع نوع پیشرفته LANPHY محسوب می گردد. این PHYها فقط توسط PCS ها شناسایی شده و شامل انواعی از PMD خواهند بود.
جهت دریافت فایل شبکه های پر سرعتلطفا آن را خریداری نمایید
قیمت فایل فقط 3,900 تومان
برچسب ها : شبکه های پر سرعت , دانلود شبکه های پر سرعت , شبکه , کامپیوتر , نرم افزار , سخت افزار , برنامه نویسی , اینترنت , وب سایت , وب , سایت , سیستم , , اتحادیه شبكه اترنت 10 گیگابیتی , پروژه دانشجویی , دانلود پژوهش , دانلود تحقیق , پایان نامه , دانلود پروژه