امروز: سه شنبه 15 آبان 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

گزارش کارآموزی در شرکت رینگ سازی

گزارش کارآموزی در شرکت رینگ سازیدسته: فنی و مهندسی
بازدید: 44 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 15 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 17

گزارش کارآموزی در شرکت رینگ سازی در 17 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

گزارش کارآموزی در شرکت رینگ سازی در 17 صفحه ورد قابل ویرایش


جلسه اول : راه اندازی برجک خنک کننده (Colding toweer)

شرح  : همانطور که می دانیم برای خنک کردن ابزار و ماشین آلاتی که در صنعت مشغول به کار هستند یکی از راه های خنک کنندگی این دستگاه ها آب است. که همراه با چرخش سریع هوا مثمر الثمر سیستم خنک کنندگی است. بدیهی است زمانی که این آب برای خنک کنندگی استفاده می شود داغ می شود و برای اینکه آن را خنک کنیم بایستی آبها توسط پمپ هایی مخصوص به مکان معینی پمپاژ شوند که نام این مکان استخر آب صنعتی است. طریقه خنک کردن آب به دو طریقه پمپاژ آب به هوا با سرعت زیاد وپراکنده کردن سطح آب در محیطی گسترده که موجب خنک شدن آب صنعتی می شود یا (اسپری آب).

یکی دیگر از راه های خنک کردن آب برج های خنک کننده هستند که بوسیله فنی که بالای برجک قرار دارد و آب را توسط همان فن خنک می کند و دوباره به منبع ذخیره آب صنعتی برای استفاده مجدد برمی گرداند. نحوة اتصال برق به الکتروموتور فن مورد نظر که یک سیستم سه فاز است که دارای 2 کابل که هر کدام 4 رشته سیم که 3 تای آن فاز (R-S-T) و یک نول می باشد که توسط لولة خرطومی به طریق زیر مراحل انجام می پذیرد.

ابتدا 2 کابل توسط نفر که به سر 2 کابل بسته می شود (توسط چسب برق) به منظور سهولت کار که کابل راحت به داخل لولة خرطومی وارد می شود محکم می شود و یک شکل نوک تیز به آن داد ه می شود وسپس 2 کابل را به سمت تابلو برق هدایت می کنیم پس از آن 6 سر کابل هایمان را با سرپوش هایی مناسب پوشیده می شود که برای نصب تابلو بایستی به این ترتیب بسته شوند. از سمت راست کابل : اول قهوه ای – مشکی – زرد و کابل دوم زرد – مشکی و قهوه ای.

نکته : اگر در حین کار مشاهده شود که موتور فن چپگرد می چرخد باید جای دو فاز را عوض کنیم . مثلاً در هر دو زرد و قهوه ای . که این تابلو دارای سه کنتاکتور که یکی از آن ها اصل است و 2 تای بعدی ستاره و مثلث می باشد. به این ترتیب برج خنک کن راه اندازی شد و به پمپ آب صنعتی وصل شد.

 جلسه دوم :

بایست ورودی شرکت آشنا شدیم که مستقیماً از شرکت برق به اوایل دیوار کارخانه منتقل شده است. که 2 تا انشعاب (20kv)   یکی از اشنعابات فشار قوی آن که برق دائمی شرکت را تأمین و انشعاب قدرت دیگر آن (20kv ) زمانی که کارخانه بی برق شده است از آن استفاده می شود و در واقع انشعاب اضطراری شرکت است. برای جلوگیری از بی برقی وقتی که داخل پست ورودی شدیم باس بارها و کلید دژنکتورهای مختلفی را مشاهده نمودیم که توسط شمش ها و شین بندی های مختلفی به کل شرکت برق رسانده می شد. برای مثال : باس بار اول پست سانترال SA-P-1 باس بار دوم برای تغذیه پالیش کاری Sc-P-3 باس بار سوم : تغذیه پست رینگ سنگین – غلظت محوری و چاه عمیق SB-P-2 و داخل پست سانترال که از دو ترانس فشار قوی kv 20 تشکیل شده بود و تابلوهای تغذیه این 2 ترانس که طبق و ذیل با هم مرتبط بودند.

کار جلسه پنجم :

بستن مدار مهتابی دو قلو از ابتدا تا روشنایی :

امروز با بستن مدار مهتابی آشنا شدیم. برای این کار دست به کار شدیم که برای سیم کشی آن اولاً از سیم مفتول 75/0 استفاده می شود و ثانیاً از 2 رنگ سیم از همین نوع برای بستن استفاده می شود. 1- رنگ سبز برای فاز 2- رنگ آبی برای مرح

پس از اینکه قاب های مهتابی را سوراخ کردیم تا ترانس آنها را در آن محل مستقر کنیم پایه های استارت و استاترهای آن را نصب کردیم و سیم کشی آن مشابه شکل صفحه بعد انجام شد که شکل صفحه بعد اصل مدار فنی مهتابی 2 قلو است.

جلسه ششم : بررسی دستگاه sold spray (اسپری نمک و املاح)

امروز با دستگاهی آشنا شدیم که بر روی رینگ های تولید شده در شرکت آزمایشات فنی و استحکامی و لغزشی متناسب با آلیاژ بکار رفته در آن بر روی آن انجام می شد. طرز کار از انواع رینگ های تولیدی از هریک ، یک نوع در یک محفظة شیشه ای چند جداره درون دستگاه حرارت مورد نظر و همچنین نمک و املاک مورد نظر به آن اسپری می شود.چون نقاط مختلف کشور آب و هوای گوناگون را دارند مثلاً : شمال خوای شرجی و مرطوب و جنوب گرم و خشک و کویری. دستگاه sold sproy رینگ ها را در این نوع آب و هوا قرار می دهد تا متوجه استحکام آلیاژ بکار رفته در رینگ شود اگر سالم بودند که به خط تولید برای انبوه سازی می روند و اگر شکست و یا تغییر حتلت دادند برای بهبود کیفیت به بخش عیب یابی و مونتاژ منتقل می شود. و در واقع spray sold می تواند تغییر حالت و استحکام یک رینگ را مشخص کند و مورد آزمایش قرار دهد.

و دستگاهی دیگر برای آزمایش های لغزشی و استحکامی رینگ مورد استفاده قرار می گرفت که از یک توربین فلزی بزرگ و یک رینگ کوچک که نیرو از آن توربین به رینگ سخت آزمایش قرار می گرفت و با سرعت زیادی می چرخید که هم استبک و هم رینگ تیوبلس آنجا مورد آزمایش قرار می گرفت و یک لوله ای که به رینگ ارتباط داشت که کار آن خنک کردن فضای بین لاستیک و توربین بود که در فشار زیاد و گرمای بسیار زیاد  نترکد. و تمامی مراحل قبلی دستگاه Sold sproy برای مشاهده کیفیت رینگ مورد بررسی قرار می گرفت و نتایج به مهندسین بخش تولید و نظارت بر کیفیت قرار می گرفت.

جلسه هفتم :

کارهایی که درون شرکت انجام شده است؟ در شرکت رینگ سازی

1-   سرویس کردن مهتابی سه قلو داخل دفتر قائم مقام (مدیر فروش ) که این کار 3 روز به طول انجامید.

2-   سرویس کردن لگنی های سقف (پرس شاپ) و وصل کردن سیم سفرز و یا ترم جدید

3-   سرویس کردن لامپ های روشنایی داخل محوطه پرس شاپ

که بعضی از آنها خیلی کثیف شده بود و نور را منعکس نمی کرد و هم این که پاتروم آن که بر اثر افزایش فشار الکتریکی و همچنین فرسودگی سوخته بودند و بایستی پاتروم آن ها محکمتر می شد و هم شستشو می شد که اینها را انجام دادم.

جلسه هشتم : مرتب کردن قسمت سانترال مرکزی و انبار آن

از آنجایی که برای خنک کردن خازن های داخل اتاق از فن های بزرگ و با موتور قوی (سه فاز) استفاده می کنند. چون آنها فرسوده شده بودند و از کار افتاده در نتیجه برای تعویض آن ها با فن های نوع و جوان آن هار ا تعویض کردیم. و پس از تعویض نوسازی تعداد خیلی چشمگیری کابل های بزرگ و کوچک که مرتبط بودند با فن ها داخل اتاق بود که در نتیجه برای بازگشت فضای قبل اتاق سانترال آنجا را به نحو احسن مرتب کردیم و نظافت را آغاز کردیم و در واقع یک روز کاری به نظافت اختصاص یافت.

جلسه دهم

یک مهتابی که مشکل داشت در مدارس که با بررسی های فنی معلوم شد که کسی که مدار قبلی اش را بسته است جای سیم هایی که را که یکی به ترانس وارد و از پایه استاتر (قسمت پائین) و جای دیگر که یکی به پایة دیگر می رود (قسمت بالا) را با هم اشتباه گرفته بود . از این رو مهتابی به مدت 3 ثانیه روشن و سپس خاموش می شد. که با توجه به این که لامپ و استاترهای مختلفی را برای مدار مهتابی فوق الذکر استفاده نمودیم روشن نشد که مشکل مداری اش را که در بالا توضیح دادیم حل کردیم و به سلامت روشن شد و آماده به انجام کار شد.

جلسه یازدهم

کار اول :

مرتب کردن فن های از کار افتاده و اسقاطی بودند و قرار دادن آن هایی که کارآیی دارند در قفسه مخصوص خود و آنهایی که فرسوده شده بودند را به وسیلة تخته های مخصوص حمل بار توسط لیفتراک منتقل دادیم به انبار باغ پائین و جابجا کردن قرقرة کابل های فشار قوی و مرتب کردن قسمت جلوی پست سانترل .

کار دوم :

انبار بارگیری برای سهولت در امر وارد و خارج کردن بار (رینگ) که توسط راننده های تریلر زحمتکش نیاز به کامپیوتری برای ثبت و تحویل صورت داشت که این اتاق متأسفانه در اطراف رایانه ای که می خواستند اضافه کنند نه پریز برقی داشت و نه کابل ارتباط با شبکه . بنابراین توسط کابلی که از قسمت مهندسی تا انبار کشیده بودیم تا به قسمت رایانه کابل کشی کردیم و از بالای بام نیز انشعابی از ترمینال برق برای روشن شدن آن به پائین گرفتیم که با سوراخ کردن قسمت های فلزی و سیم کشی از آنها سپس رد کردن سیم ها از بین داکت خاتمه یافت.

جلسه دوازدهم: نظارت بخشی از پست سانترال

مدارها و در واقع قاب های مهتابی که برای اتاق جدیدی که برای تأسیسات در نظر گرفته شده بود در قسمت پست نامرتب بود و لامپ های گازی doow که استفاده شده بود یا نبود در داخل انبار سانترال را مرتب کردیم و نظارت انجام دادیم. و فیوزهای سه تایی را به ته پاترم های آنها چینی های زرد رنگ را بستیم و آماده به کار شدند تا به هنگام استفاده از آن ها فقط بوکی را به آن پیچ کرده و استفاده نمایند.

داکت هایی را که استفاده شده بود و جدیداً یعنی امروز تحویل گرفته بودیم را انتقال دادیم به انبار تأسیسات و آنها را نیز به نظم و ترتیب چیدیم. تا برای استفاده بعدی آماده و جای آن ها مشخص باشد. بقیه روز را در اختیار قسمت تأسیسات الکتریکی شرکت بودیم.

جلسه سیزدهم : روشنایی قسمت دستگاه های داخل سالن رینگ سازی

لگنی های آن نیاز به سرویس داشتند و همچنین بایستی تعویض پاتروم می شدند به علت شکستگی و فرسودگی پاتروم داخل آن ها. که لنگی ها که حدود 10 بودند را باز کردیم و برای  سرویس و تعویض پاتروم و سیم نسوز به قسمت منتقل شدند و آنهایی را که به تعویض لامپ گازی احتیاج داشتند لامپ گازی آن ها تعویض شد.

کار دوم : آشنایی با دستگاهی کوچک و ساده بود به نام تستر. که این تشکیل شده است از 2 قسمت که یک طرف آن از رنج های مختلفی که عبارت است از V6 و 6v و 12v و 24v و  120v و 230v و 600v به همراه چراغ های قرمزی که در کنار هریک قرار دارد تشکیل شده است که این دو قسمت که از یک فلز رسانا در نوک آن بود. سپس توسط سیم رابطی به هم متصل می شوند یک مدار ساده ای به نام تستر را تشکیل داده اند.

که برای تست قسمت برق د ار مورد استفاده قرار می گیرد که از v 6 تا v 600 را نشان می دهد و هر ولتاژی که داشته باشد چراغ تا آن سطح روشن می شود و نشان دهندة برق دار بودن آن قسمت است.

مثلاً در فیوز، پریز، یا دستگاه الکتریکی که همچنین در قسمت لگنی های روشنایی برای اینکه بدانیم ته پاتروم برق دار است یا نه استفاده می شود.

جلسه چهاردهم

کار سوم باز کردن جعبه تقسیم موتورهای پمپاژ آب صنعتی بود که نشتی آب داشت و در واقع بایستی موتور آن تعویض می شد. که آن را باز کردم و قبل از باز کردن آن فیوز آن را از تابلو خارج کردیم و سپس یکی یکی پیچ را باز کردم و کابلشوهای آن را خارج کردم از موار و دور آن ها را برای ایمنی آن نوار چسب پیچاندم برای اینکه اگر احیاناً برق دار شود برای همکاران دیگر خطری نداشته باشد و سپس آماده تعویض موتور شد.


قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

برچسب ها : گزارش کاراموزی در شرکت رینگ سازی , کاراموزی در شرکت رینگ سازی , کارورزی در شرکت رینگ سازی , دانلود گزارش کارآموزی در شرکت رینگ سازی , شرکت رینگ سازی , شرکت , رینگ سازی

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر