امروز: دوشنبه 28 آبان 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

گزارش کارآموزی شرکت کنسرو کرج

گزارش کارآموزی شرکت کنسرو کرجدسته: گزارش کارآموزی
بازدید: 71 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 348 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 40

گزارش کارآموزی شرکت کنسرو کرج در 40 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

گزارش کارآموزی شرکت کنسرو کرج در 40 صفحه ورد قابل ویرایش


فهرست مطالب

عنوان                                                                                        صفحه

مقدمه


1

تاریخچه و آشنایی با شرکت


2

فعالیت شرکت


3

سایر اطلاعات شرکت


5

نمودار (چارت) سازمانی


6

مراحل تولید


9

فصل دوم – حسابداری شرکت


14

انبار مواد اولیه


17

خط تولید 1 و 2


23

اداری و تشکیلاتی


24

سیستم حقوق و دستمزد


25

حسابداری صنعتی یا بهای تمام شده


29

حسابداری فروش


34

سود و زیان


35

ترازنامه


37

کلام پایانی


39





مقدمه

آدمی در اوایل پیدایش زندگی اجتماعی خود به طور تصادفی به حساب و چگونگی محاسبه پی برد تا بتواند چرخه زندگی خود را بچرخاند.

اجتماعات اولیه زندگی ثابتی نداشتند و پیوسته در حال کوچ کردن بودن بنابراین زندگی آنها وابسته به وضعیت آب و هوا بود به همین خاطر آنها زمستان را در مناطق گرمسیر به سر می بردند و همیشه طوری محاسبه می کردند که زمستان را در سختی به سر نبرند.

هرچه از عمر این زمین می گذرد آدمی در حال پیشرفت و تکامل است به طوری که در چند دهه اخیر انسان از وسایل متفاوتی برای محاسبه استفاده نموده است به طور مثال از چورتکه به کامپیوتر رسیده و برنامه های خود را از قبل تعیین می کنند. تا آینده ای آسان در پیشه رو داشته باشد.

یک انسان متفکر و یا یک شرکت موفق شرکتی است که دارای برنامه ریزی درست باشد






تاریخچه شرکت کرج کنسرو( شوبران):

شرکت تولیدی شوبران تولیده کننده انواع ترشیجات و مرباجات از سال 1354 شروع به کار نمود و شرکت آن واقع در کرج- مهرشهر- بلوار ارم- خیابان طالقانی می باشد.

این شرکت دارای محصولات متنوعی می باشد از قبیل:

انواع شورها مانند: خیارشور، کلم، مخلوط و غیره.

انواع ترشیجات مانند: لیته، مخلوط، گل کلم، سیر و غیره.

انواع مرباجات مانند: هویج، بالنگ، سیب، به، آلبالو، پرتقال، توت فرنگی، سه میوه و غیره.

در کل این شرکت دارای 24 نوع محصول می باشد.

قابل ذکر است که این شرکت مواد اولیه اش را از قبیل میوه جات سبزیجات و غیره را به طور مستقیم از دست کشاورزان خریداری می نماید.

شرکت تولیدی کرج کنسرو تا سال 77 به کار خود ادامه داد ولی در این سال به علت مشکلاتی که بین سهام داران آن و از طرف دیگر در مدیریت آن به وجود آمد کار این واحد تولیدی تا 2 سال به تأخیر افتاد و بعد از دو سال با نام جدیدی به نام کرج کنسرو( شوبران) به فعالیت خود ادامه داد البته این بار با سهام داران و مدیریت جدید.



فعالیت شرکت:

شرکت کرج کنسرو( شوبران) محصولات تولید شده خود را به نقاط مختلفی توزیع می کند و علاوه بر کلیه نقاط داخل کشور این شرکت تولیدات خود را به خیلی از کشورهای دیگر صادر می کند درست است که تولیدات آن به میزانی نمی رسد که بتواند سفارشات داخلی خود را تأمین نماید ولی به علت سود زیادی که در صادرات به کشورهای عربی از جمله عربستان، عراق، پاکستان، ارمنستان و افغانستان دارد بیشتر مایل به صادرات است تا ورود محصولاتش به بازارهای داخلی.

یک موضوع دیگر که در فعالیت این شرکت وجود دارد این است که شرکت اغلب محصولات خود را به صورت عمده و بدون لیبل شرکت خود به شرکتهای دیگر می فروشد و آن شرکتها با لیبلهای منحصر به خود تولیدات این شرکت را به بازار منتقل می کنند به همین دلیل است که این شرکت نتوانسته آن طور که باید نامش را در بازار داخلی مطرح کند.

شرکت کرج کنسرو( شوبران) اغلب کارهای خود را به صورت سنتی و دستی انجام می دهد و از دستگاههای پیشرفته در این شرکت خبری نیست.




این شرکت به غیر از تولیدات کنسروی خود چیز دیگری را تولید نمی کند بنابراین تمامی شیشه جات و قوطیها و وسایل دیگر بسته بندی را از شرکتهای دیگر از قبیل شرکت مریم خریداری می کند.

یک سری دیگر از تولیدات این شرکت به شرکتهای دیگر برای مصارف خودشان یعنی، صبحانه و نهار پرسنل شان فروخته می شود.

مالکیت شرکت:

شرکت کرج کنسرو( شوبران) از لحاظ مالکیت به صورت سهامی خاص می باشد و متشکل از سه شریک که هر کدام به طور مساوی در این شرکت سهیم می باشند و یکی از این شرکها به عنوان مدیر کل این واحد تولیدی فعالیت می کند.

این شرکت علاوه بر مدیر کل دارای 3 مدیر دیگر یعنی مدیر تولید و مدیر فروش و مدیر مالی می باشد سهام این شرکت 3 قسمت مساوی می باشد که هر کدام توسط شرکها وارد شرکت شده است سرمایه این شرکت متشکل از سرمایه نقدی و غیرنقدی می باشد منظم و حسابداری دقیق باشد.

بسیاری برنامه ریزی را مربوط به علم مدیریت می دانند در حالی که اگر به طور دقیق به علم مدیریت بنگریم خواهیم دید که مدیریت زیرمجموعه ای از حسابداری است زیرا مدیران با استفاده از اطلاعات حسابداری به برنامه ریزی می کنند.




حسابداری یک اصل است که اگر اصول دیگر بخواهند بدون آن به کار خود ادامه دهند به طور یقین به مشکلات فراوانی برخورد خواهند کرد.

حسابداری به معنای نگهداری منظم دارایها و چگونگی بازخورد آنها و تأثیر آنها در سودآوری شرکت می باشد و از طرفی دیگر محاسبه دقیق هزینه ها و کسر آنها از سود و در نتیجه حاصل تلاش یک مدت معین است فعالیت شرکت می باشد.



سایر اطلاعات شرکت:

این شرکت دارای کارکنان قراردادی می باشد و فقط کارمندان اداری و نگهبانی آن دارای قرارداد طولانی مدت هستند.

در مورد این شرکت باید گفت متأسفانه دارای علامت استاندارد چه داخلی و چه خارجی نمی باشد زیرا همانگونه که گفته شد اکثر فعالیت این شرکت به صورت دستی و سنتی صورت می گیرد.



اهداف شرکت کرج کنسرو:

مهمترین هدف این شرکت افزایش تولیدات خود برای دستیابی به بازارهای داخلی و خارجی و همچنین جوابگویی مثبت به مصرف کنندگان می باشد.



این شرکت روز به روز می کوشد تا به کیفیت تولیدات خود بیافزاید تا رضایت مصرف کنندگان خود را جلب نماید.

از اهداف دیگر این شرکت بهبود روند تولیدی و مکانیزه کردن خط تولید خود برای کسب استانداردهای داخلی و جهانی می باشد.

شرکت پیوسته می کوشد تا دارای برنامه ریزی بهتر برای تولید برتر و همچنین ایجاد اطمینان از سوی مدیران برای مشتریان باشد از هدفهای دیگر و مهم شرکت برای بهبود وضعیت اشتغال در جوانان می باشد در این زمینه شرکت تلاش می کند افزایش خط تولید خود به تحقق این امر دست یابد.

نمودار( چارت) سازمانی شرکت:

نمودار سازمانی یک شرکت چگونگی توزیع کارمندان و کارکنان و رده های مدیریتی و اجرایی شرکت را نشان می دهد به نحوی که مشخص کننده وظایف هر فرد و تعریف چگونگی کارکرد او و محدوده کاری او می باشد.

چارت سازمانی این شرکت به دلیل وسیع نبودن فعالیت شرکت دارای شاخه های متعددی نمی باشد یکی از محاسن و شاید معایب این شرکت همین محدودیت است.











تعریف وظایف کارکنان از روی چارت سازمانی:

1- مدیر کل

مدیر کل که خود یکی از سهامداران این شرکت می باشد نقش نظارتی و ریاستی در شرکت را دارد و تمامی امور شرکت با تأیید او صورت می پذیرد.

2- مدیر مالی

مدیر مالی که به نحوی همان حسابدار شرکت است تنظیم حسابهای شرکت و سندهای آن را برعهده دارد تا با استفاده از این حسابها و سندها برای شرکت برنامه ریزی نماید.


 3- مدیر تولید

مدیر تولید که نقش اجرایی در شرکت را دارد برنامه ریزیهای را برای بهبود روند تولیدی شرکت و همچنین کاهش هزینه های تولیدی شرکت را برعهده دارد.

4- مدیر فروش

همانگونه که از نام پست او معلوم است مدیریت در امر فروش را و همچنین پیدا کردن بازار فروش و توزیع محصولات را برعهده دارد.





هدف اصلی انبارداری:

هدف اصلی انبارداری مواد به دست آوردن قیمت تمام شده مواد مصرفی و میزان مصرف مواد و همچنین جلوگیری از ضایعات زیاد در خط تولید می باشد زیرا هنگامی که میزان معینی از مواد به تولید صادر می شود به همان تناسب کالا از خط تولید خواسته خواهد شد و در اینجا از حیف و میل جلوگیری به عمل می آید.

در شرکتهای بزرگ اصل برآن است که برای حفظ امنیت و حفاظت داخلی کسی



که مسئول انبارداری می باشد مسئول ثبت آن در دفاتر نباشد اما در این شرکت به دلیل حجم کم کار و وسیع نبودن آن و همچنین صرفه جویی در حقوق انبارداری و ثبت آن توسط یک نفر انجام می شود.

2. خط تولید یک و دو

بعد از انبارداری مواد نوبت به خط تولید می رسد زیرا مواد برای تولید کالا به خط تولید منتقل می شود.

در خط تولید مدیران تولیدی به نحوی از مواد استفاده می کنند که کمترین هزینه را برای شرکت دارا باشد همانگونه که گفته شد این شرکت دارای خطهای تولیدی متفاوتی می باشد.

قابل ذکر است که در این شرکت به دلیل انجام کارها به صورت سنتی اکثر اپراتورهای این شرکت اکثراً زن می باشند که این خود در تفکرات خوب مسئول کارگزینی است زیرا زنان علاوه براینکه حقوق کاری آنها کمتر از مردان است به دلیل علاقه ای که به این قبیل از کارها دارند در انجام این کارها از مردان نیز ماهرترند. به این ترتیب در خطهای تولید موادی که تولید می شوند به بخش دیگری یعنی انبار محصول( کالا) صادر می شوند که به توزیع آن می پردازیم.









3. انبار محصول یا کالا

کالاهای تولید شده در خط تولید وارد انبار کالا می شوند قابل ذکر است که انبار محصول نیز مانند انبار مواد از بخشهای مختلفی تشکیل شده است در این انبار یک بخش دیگری وجود دارد و آن هم بخش چسباندن لیبلهای شرکت است.

انبارداری این بخش نیز مانند انبارداری مواد است.

4. اداری و تشکیلاتی

اما بخشی که همه قسمتها به آن وابسته است و یکی از ارکان مهم و ضروری هر شرکت است قسمت اداری و تشکیلاتی آن می باشد.

ما در این بخش با بخش مربوط به خود یعنی حسابداری که می توان گفت قلب یک شرکت است سروکار داریم زیرا بدون آن اوضاع یک شرکت به نا به سامانی می رسد و به سرعت ورشکسته خواهد شد.

در این شرکت در قسمت حسابداری علاوه بر مدیر مالی یک حسابدار و کمک حسابدار نیز مشغول به کار هستند.

سیستم حسابداری این شرکت به صورت ادواری است و بیشتر آن به صورت دفتری می باشد البته یک سیستم کامپیوتری نیز وجود دارد.





یک ضعف که در حسابداری این شرکت وجود دارد این است که اکثر پرداختهای این شرکت با حساب تنخواه صورت می گیرد. از قبیل پرداخت حقوق، خرید مواد و غیره...

یک نکته مهم که در این شرکت با آن مواجه می شویم این است که حسابدار این شرکت به هیچ عنوان اصول حسابداری را رعایت نکرده زیرا ثبتهای او به صورت روزانه و تفکیک شده نمی باشد بلکه همه ثبتهای یک ماه به طور عجیبی در یک ثبت می گنجاند و تاریخ آن را برای آخرین رویدادیی که رخ داده است می زند و به ناچار در این پروژه مجبور به ارائه ثبتهایی مقادیر با ثبتهایی که این حسابدار می زند و مطابق با اصول حسابداری شده ام.

که شکلهای آن در بخشهای مختلف دیده می شود.

سیستم حقوق و دستمزد

به کلیه پرداختهای نقدی و غیرنقدی به کارمندان شرکت حقوق گفته می شود و به کلیه پرداختهای نقدی و غیرنقدی به کارگران دستمزد اطلاق می گردد.

با توضیح چگونگی توزیع کارکنان و کارمندان شرکت در رده های مختلف سازمانی در قسمت چارت حال به چگونگی کارگزینی و سیستم حقوق و دستمزد آنها می پردازیم شرکت تولیدی کرج کنسرو( شوبران) اکثر کارکنان خود را از




نیروهای محلی دریافت می کند و کارکنان این شرکت تقریباً به 20 نفر می رسد و دارای 2شیفت کاری نیز می باشد این شرکت علاوه بر این کارکنان دارای 8 کارمند اصلی اعم از مدیران تولید، فروش، مالی و کل حسابداران و مسئول کارگزینی می باشد و علاوه بر اینها نیز این شرکت دارای 3 نگهبان می باشد.

قسمت حسابداری پس از دریافت ساعات کارکرد کارکنان و کارمندان از واحد اداری در پایان هر ماه حقوق و دستمزد افراد را براساس قانون کار پرداخت می کند.

پس در اینجا وظیفه حسابداری حقوق دستمزد تهیه و تنظیم لیست حقوق دستمزد و تعیین مبالغ خالص و ناخالص حقوق دستمزد است.

لیست حقوق و دستمزد شامل موارد زیر است:

1. شماره ردیف

2. کدپستی

3. نام و نام خانوادگی پرسنل

4. میزان کارکرد و ماهیانه پرسنل

5. حقوق ثابت

6. حق مسکن

7. حق اولاد



8. حق خواروبار

9. پاداش

10. اضافه کاری

11. حق ایاب و ذهاب و غیره

البته همانطور که در قسمتهای قبلی توضیح داده شد حسابداری این شرکت لیست دقیقی ندارد یعنی براساس کارکرد که برطبق ساعت است یک میزان حقوق از طریق تنخواه پرداخت می شود زیرا کارکنان این شرکت دائمی نمی باشد و فقط تعداد اندکی از آنها دارای لیستهای منظمی می باشند.

در لیست حقوق و دستمزد ستون کسورات نیز وجود دارد که شامل %7 بیمه سهم کارگر 10 درصد مالیات و در صورت استفاده پرسنل از مساعده و نیز وامهای مختلف( شامل وامهای ضروری، وام ازدواج و غیره) و سایر کسورات از حقوق و مزایای پرسنل کسر و خالص حقوق طی لیست و حقوق دستمزد به صورت حساب تنخواه پرداخت می شود.

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

برچسب ها : گزارش کاراموزی شرکت کنسرو کرج , کاراموزی شرکت کنسرو کرج , کارورزی شرکت کنسرو کرج , دانلود گزارش کارآموزی شرکت کنسرو کرج , شرکت , کنسرو , کرج

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر