«مقدمه و تاریخچه شركت كارخانجات صنعتی ملایر» در اردیبهشت ماه 1354 شركتی بنام برایدون فرهنگ با سرمایه 400 میلیون ریال تأسیس شد كه 35% سهام به شركت انگلیسی برایدون و 65% مابقی متعلق به سهامداران ایرانی بوده است نام این شركت در سال 1356 به شركت كارخانجات تولیدی و صنعتی طناب و سیم فولادی ایران تغییر یافت و پس از انقلاب در بهمن ماه 1361 بدلیل داش
قیمت فایل فقط 3,900 تومان
كنترل كیفیتqc درشركت كارخانجات صنعتی ملایر
«مقدمه و تاریخچه شركت كارخانجات صنعتی ملایر»
در اردیبهشت ماه 1354 شركتی بنام برایدون فرهنگ با سرمایه 400 میلیون ریال تأسیس شد كه 35% سهام به شركت انگلیسی برایدون و 65% مابقی متعلق به سهامداران ایرانی بوده است نام این شركت در سال 1356 به شركت كارخانجات تولیدی و صنعتی طناب و سیم فولادی ایران تغییر یافت و پس از انقلاب در بهمن ماه 1361 بدلیل داشتن سهامدار خارجی این شركت مشمول لایحه 38/67 گردید و مدیریت آن از سوی وزارت صنایع به بانك صنعت و معدن واگذار گردید. متعاقباً در 1/2/69 این كارخانه به شركت كارخانجات صنعتی ملایر كه توسط بانك صنعت و معدن در همان سال تأسیس شده فروخته شد. این شركت به منظور تولید و ساخت انواع سیمهای فولادی پركربن، استرند و مفتول پیش تنیده بتن، انواع طنابهای فولادی، توری حصاری باروكش PVC و همچنین انواع طنابهای مصنوعی و نخهای كشاورزی و بسته بندی از مود پلی پروپیلن تأسیس گردید. سرمایه این شركت طی چند مرحله تغییر یافت و بالاخره در تاریخ 8/2/75 به مبلغ 5200 میلیون ریال افزایش یافت و سهامداران عمده شركت، بانك صنعت و معدن 56% و 66 و شركت سرمایهگذاری صنعت و معدن 25% و 18 و بقیه سهام متعلق به سهامداران جزء میباشد.
اعضاء هیئت مدیره شركت از طرف بانك صنعت و معدن تعیین میگردد و در حال حاضر آقایان غفور گرشاسبی، كورش جبارنیا، مسعود اصفهانی، حمیدرضا كوشافش، ناصر سیفان اعضاء هیئت مدیره و آقای مهندس غفور گرشاسبی مدیر عامل شركت میباشد.
مشخصات واحد تولیدی :
مكان احداث كارخانه شهرستان ملایر ـ كیلومتر دو جاده اراك
دفتر مركزی : تهران خیابان مفتح شمالی ـ نرسیده به چهار راه زهره پلاك 366.
متراژ زمین : حدود 10 هكتار
مساحت واحد تولیدی مصنوعی 6/3288 مترمربع
مساحت واحد تولید سیم و استرند سازی 8/1276 مترمربع
مساحت واحد تولید طناب فولادی 8/5119 مترمربع
مساحت انبار مواد اولیه 1620 مترمربع
مساحت انبار قطعات 576 مترمربع
مساحت انبار محصولات 1500 مترمربع
مساحت ساختمان اداری 77/1044 مترمربع
پرسنل تولید 61 نفر
پرسنل فنی 22 نفر
پرسنل اداری و خدماتی 53 نفر
پرسنل كنترل كیفیت 5 نفر
نیروی متخصص 12 نفر
شركت كارخانجات صنعتی ملایر فعالیتهای خود را از سال 1354 در زمینه تولید انواع طنابهای مصنوعی و نخهای كشاورزی از نوع پلیپروپیلن، طنابهای فولادی، سیمهای فنری پر كربن، استرند و سیمهای كربندار جهت قطعات بتونی پیش تنیده، و همچنین انواع توری حصاری روكشدار و گالوانیزه و سایر فرآوردههای دیگری كه به نحوی از انحاء در ارتباط با تولیدات مذكور باشد تأسیس گردید.
در این راستا مدیریت شركت با تشویق پرسنل و جلب مشاركت آنها در تصمیمگیریها، هدایت و مدیریت فرآیندهای سازمانی را بر عهده داشته و تمامی تلاش خود را در افزایش كارائی و بهبود مستمر بكار میگیرد.
شركت كارخانجات صنعتی ملایر از طریق بكارگیری سیاستهای فوق در حصول به اهداف كیفی زیر زمینه دستیابی به اهداف استراتژیك را فراهم مینماید:
ـ افزایش سطح كیفی محصولات
ـ افزایش بهرهوری كاری در تولیدات محصولات
ـ تحویل به موقع
ـ افزایش رضایت مشتریان
ـ افزایش میزان فروش
شركت كارخانجات صنعتی ملایر در تصمیمگیریهای خود اصل واقعیتگرایی را مورد توجه قرار داده و سعی در برقراری ارتباطات متقابل و سودمند با تأمین كنندگان و سایر ذینفعان دارد و با توسعه آموزش، تأمین و بهسازی منابع سعی در بهبود اثربخشی سیستم وجود دارد.
این خط مشی برای كلیه پرسنل تشریح گردیده است و موفقیت و پیاده سازی آن مستلزم همكاری كلیه پرسنل از طریق اجرای وظایف محوله به نحو صحیح میباشد. این شركت با تعیین سیاستهای فوق چارچوبی برای تعیین و بازنگری اهداف كیفی فراهم ساخته است.
1 – واحد مصنوعی
در این واحد نخ عدلبندی، در گرو طنابهای پلی پروپیلن تولید میشود. مواد اولیه (پلی پروپیلن) توسط پمپ وكیوم به مخزن اصلی و از مخزن اصلی به مخزن تغذیه منتقل كه در این مرحله یك پیش گرم كن () جهت رطوبتگیری مواد اولیه وجود دارد و سپس به قسمت مخلوط كن جهت مخلوط كردن یكنواخت مواد رنگی با مواد اولیه (به نسبت 2% - 1% مواد رنگی) وارد خط اكسترو در میگردد كه توسط قسمتهای حرارتی مختلف عملیات پخت انجام و با فشار از درون غالب بصورت نوار فیلم عریض به داخل حوضچه آب تزریق و بعد از برش باتكس (gr/1000m) مشخص وارد نورد كندرو و بعد از آن كوره حرارتی (با دمای ) كه عملیات تنشزدائی و پلی مریزاسیون مجدد همراه با ازدیاد طول كه توسط نورد تندرو انجام و سپس توسط كلكتورها تكسهای تولیدی جمعآوری میگردد و این تكسها توسط ماشینهای نخ تاب به نخ تبدیل میگردد. نخ تولیدی یا بصورت مستقیم جهت بستهبندی برای فروش و یا جهت مصرف نخ طناب به قسمت طناب بافی منتقل كه در این مرحله ابتدا عملیات بافت رشته با تعداد نخ، قطر و گام مشخص تولید و به قسمت طناب باف جهت بافت طناب با قطر و گام مشخص انتقال مییابد و بعد از توزین و بستهبندی برای فروش آماده میگردد: ظرفیت اسمی این واحد تولیدی هزار و پانصد تن در سال میباشد.
الف) در مقابل رطوبت مقاوم باشد.
ب) وزن آنها كمتر از نصف وزن نخهای سیزال میباشد.
ج) در برابر علوفه كاملاً نمایان است.
د) دستگاه گرهزنی را از كار نمیاندازد.
هـ) در مقابل اسید و باز مقاوم میباشد.
1) تولید طبق استانداردهای بین المللی معتبر از جمله BSI
2) طناب در اقطار 6 الی 38 میلیمتر
3) نخ با تكسهای (gr/1000m) مختلف
كاربرد نخهای كشاورزی و طنابهای پلی و پروپیلن: بستهبندی علوفه، طنابهای دریایی و … كنترل شامل سه مرحله میباشد:
1) مواد اولیه ـ در این مرحله آزمایش شاخص ذوب (MFI) انجام میگیرد كه با سفارش انجام گرفته مقایسه میگردد.
2) حین تولید ـ كنترل دما، فشار، دو موتور، دو نوردها، تكس (gr/1000m) متراژ نخ، قطر و گام رشته و طناب تولیدی در این مرحله انجام میگیرد.
3) كنترل نهایی ـ كنترل نیروی گسیختگی نخ، وزن نخ بستهبندی و در مواردی تست نیروی گسیتختگی طناب انجام میگیرد.
2 – واحد طناب فولادی
شركت كارخانجات صنعتی ملایر اولین تولید كننده طنابهای فولادی در ایران میباشد.این واحد با همكاری فنی و تكنولوژیكی (Bridon international LTD) از انگلستان شروع به فعالیت كرده بعد از انقلاب با نیروی متخصص داخلی محصولات خود را تولید و به بازار عرضه نموده است. در این واحد طنابهای فولادی معمولی و گالوانیزه با اقطار مختلف و با ساختمانهای بافت بسیار متنوع تولید میگردد. مواد اولیه ابتدا توسط قرقره پیچها بر روی قرقرههای مناسب بارگیری و سپس به قسمت رشته بافی جهت تولید طناب با ساختمان، قطر و گام مشخص انتقال مییابد. ظرفیت عملی این واحد با سایزهای مختلف و در سه شیف كاری حدود سه میلیون متر در سال میباشد.
1) تولید براساس استانداردهای بین المللی معتبر از جمله BSI
2) با ساختمانهایی مختلف
3) با وایرهای گالوانیزه یا سیاه
4) با نیروی گسیختگی متفاوت
5) با مغزی فولادی یا الیافی
6) در اقطار 6 الی 38 میلیمتر
كاربرد طنابهای فولادی: حفاری، حمل و نقل، آسانسورها و بالابرها، جرثقیلها و … كنترل شامل سه مرحله می باشد:
1) مواد اولیه ـ تستهای نیروی گسیختگی، خمش، پیچش، اندازهگیری قطر و ظاهر مفتول از لحاظ كیفی (زنگ زدهگی، بسته بندی و …) انجام می گیرد و با سفارش انجام گرفته مقایسه میگردد.
2) حین تولید ـ كنترل قطر، گام، تاب، بافت و ظاهر رشته و طناب انجام میگیرد.
3) كنترل نهایی ـ بافت و نیروی گسیختگی طناب به ازای هر Set قرقره كه در دستگاه طناب بافی چیره میشود كنترل انجام میگیرد.
3) واحد توری بافی
در این واحد توری حصاری با پوشش PVC و گالوانیزه و با عرضهای مختلف حداكثر تا چهارمتر تولید میشود.
جهت دریافت فایل کامل لطفا آن را خریداری نمایید
قیمت فایل فقط 3,900 تومان
برچسب ها : كنترل كیفیتqc درشركت كارخانجات صنعتی ملایر , , , پژوهش , شهرسازی , معماری , مقاله , جزوه , تحقیق , دانلود پروژه , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , Quality control of qc in Malayer Industrial Company